Nya Design by Voksi® – kollektion 2017

Trendiga mönster och dansk design när den är som bäst. Årets nya Design by Voksi® kollektion kombinerar handgjorda mönster med trendiga detaljer.

Inför årets säsong presenterar vi en helt ny kollektion av Design by Voksi®, bestående av sex nya och trendiga mönster. När vi designade Design by Voksi® var målet att ge modemedvetna föräldrar en kollektion av åkpåsar som gör det möjligt att uttrycka sin egen personliga stil i kombination med smarta funktioner och noggrant utvalda material. Unika, egendesignade mönster av Ida Ising, vår danska designchef,  ger föräldern en personlig stil med lekfulla inslag. Kollektionen gör det möjligt för dig att välja en design som passar dig och ditt barns personliga stil.

Allt handlar om detaljer

När vi designade nya Design by Voksi® lämnades ingenting å slumpen. Alla detaljer är noggrant utvalda för att göra vårt formspråk komplett. Men ett lyckad design handlar om så mycket mer än färg och form. Design handlar lika mycket om materialval och funktionalitet. Nya Design by Voksi® har flera smarta funktioner som ökar komforten för ditt barn och användadet för dig som förälder. Allt material är noggrant utvalt för att ge de egenskaper föräldrar efterfrågar hos en åkpåse.

Voksi Design by Voksi colors

Certifierad enligt Öko-tex 100, klass 1

För att ge ditt barn högsta komfort i barnvagnen är Design by Voksi® tillverkad i 100% mjuk bomull på insidan och polyester i yttertyget. Fyllningen består av  polyester mjukt som dun, vilket ger en varm, skön och lätt känsla för barnet. Voksi® har alltid valt att arbeta med Öko-tex certifierade material, men i år har vi tagit steget längre. Alla Design by Voksi® åkpåsar är certifierande enligt Öko-tex 100, klass 1, en märkning som säkerställer att produkten är fri från skadliga ämnen och giftiga substanser.

Öko-tex 100, klass 1 är den högsta av alla certifieringsgrader för textila produkter anpassade för nyfödda och små barn. Med detta har Voksi® uppnått sitt mål, att erbjuda Dig och Ditt barn en produkt framtagen på bästa möjliga sätt i material godkända enligt såväl Voksi® som Öko-tex högt ställda krav!