Nyhet! Voksi® Ida Ising Denim Limited Edition

Ida Ising skötväskor blev en del av Voksi® 2014, men historien bakom Ida Ising tog sin början sju år tidigare. Vi är oerhört glada över att fira vår tåv år tillsammans genom att presentera vår första Limited Edition från Voksi® Ida Ising – Denim Edition.

Sara og Herman og DenimIda Ising skötväskor blev en del av Voksi® 2014, men historien bakom Ida Ising tog sin början sju år tidigare. Vi är oerhört glada över att fira vår tåv år tillsammans genom att presentera vår första Limited Edition från Voksi® Ida Ising – Denim Edition.

Voksi® Ida Ising Denim Edition är vår nyaste design som lanseras i en upplaga om endast 200 exemplar. Varje exemplar är unikt med sitt eget nummer. Vilket nummer får du?

Yttermaterialet är tillverkat i ett snyggt, tvättat denimtyg som matchar perfekt med det noggranna innertyget från Liberty of London, båda exklusivt utvalda för Denim  Edition.

Läderdetaljer, materialval och ett klassiskt designspråk gör att Denim Limited Edition andas Voksi® Ida Ising, men med en liten tvist.

Voksi® Ida Ising Denim Edition kommer finnas hos utvalda återförsäljare i januari 2017.

Historien bakom våra skötväskor:

Ida Isings första son föddes i december 2007 och hennes svärmor gav då henne en skötväska sydd för hand. Ida förstod då inte hur viktig just denna skötväska skulle komma att bli för henne, då det var hennes första barn, men snart kom hon att bli varse.

Sakta men säkert började Ida uppmärksamma de skötväskor hennes vänner använde. De verkade inte alls lika sköna för barnet och inte heller lika funktionella, praktiska eller hygieniska.

Ida Ising kunde tillsammans med sin man byta blöjjor på sin son vart de än var, i parken, på cafét eller på flygplanet. Ja faktiskt överallt utan att vara beroende av ett skötbord. Deras son låg alltid skönt under tiden och kände sig trygg i en välkänd miljö, på samma ställe varje gång.  Detta underlättade i vardagen för Ida och hennes man. Aldrig behövde de tänka efter när det var dags för ett blöjbyte.

Allt fler vänner till Ida började fråga om denna speciella, handsydda skötväska. Vart kom den från och kunde hon kanske göra en till dem? Ida började sy, göra designförändringar och utveckla väskan vidare. Hon arbetade med ett tydlig mål i sikte, att skapa den perfekta skötväskan för både barnet och föräldern. 2011 blev Ida än en gång mamma till en lite son och samtidigt beslutade hon att ta det stora steget och skapa en egen produktion av sin nya skötväska.

så startade historien om Ida Ising skötväskor, en historia som bara tagit sin början.