Voksi_City_Melange_Grey

Voksi® Höst & Vinter Kollektion 2018/19

Sätt färg på din vardag med säsongens nya åkpåsar

En kollektion inspirerad av naturens skiftande färgpalett

Dagarna blir kallare och kvällarna mörkare. Trädens löv färgar landskapet i bärnsten och guld. Det är något speciellt med hur naturen ändrar färg under hösten och vintern. Voksi® Höst & Vinter Kollektion 2018/19 speglar hur naturens färger först övergår till varma och djupa toner innan vintern kommer och allt blir mörkt och naturens nyanser kallare. Med fokus på naturliga färger, hjälper vi dig att välkomna kallare dagar med åkpåsar som erbjuder både stil och komfort.

Ruby Red

Du som gillar rött kommer älska vår nya färg, Ruby Red. En hälig färg inspirerad av höstens mogna frukter och bär. Låt vår nya höstfärg bli en härlig färgklick om du har en barnvagn eller ett babskydd i svart eller grått.

 

Tillgänglig på: Voksi® UrbanVoksi® City och Voksi® Move

Mélange Grey

Vi välkomnar gråare dagar nu när man får krypa ner i en varm och mysig åkpåse i höstens nya färg Mélange Grey. Färgen är inspirerad av höst- och vinterhimlens svala grå ton. Molnen kan få hänga tunga under vår promenad med barnvagnen längs stadens gator.

Tillgänglig på: Voksi® UrbanVoksi® City

Voksi Urban Ruby Red
Voksi City Melange Grey
Voksi Urban Olive Green
Voksi Urban Nightfall Black

Olive Green

Sommarens vibrerande gröna färger har nu gjort plats åt vår mer dova färg Olive Green. Färgen återspeglar den vackra gröna ton som löv och andra växter får innan de ändrar färg och blir röda och gula. Vår nya olivgröna färg kan beskrivas som elegant och urban.

Tillgänglig på: Voksi® UrbanVoksi® City och Voksi® Move

Nightfall Black

Mörkret faller allt tidigare och dagarna blir kortare. Vår nya färg Nightfall Black kunde inte fått ett mer passande namn, färgen är lika svart som natten under vinterhalvåret. Denna tidlösa färg passar perfekt oavsett vilken färg du har på din vagn.

Tillgänglig på: Voksi® UrbanVoksi® Urban FurVoksi® City och Voksi® Premium Nature

Design by Voksi®

Förra året lanserade vi en ny kollektion av Design by Voksi® med de härliga ”Northern Lights”-färgerna. Färgerna Northern Lights Pink, Blue och Green har i år fått sällskap av ytterligare en färg.

Design by Voksi Northern Lights Black

Northern Lights Black

Inspirationen till Northern Lights Black kommer från en klar vinterkväll där du kan se varenda stjäna på himlelen. I norra delarna av Skandinavien, långt från stadens ljus, kan du njuta av vinterns mörker och kanske till och med får se norrsken.

Gör dig redo för kallare dagar

Voksi® förser modemedvetna föräldrar med de senaste trenderna samtidigt som vi strävar efter att skapa produkter med en tidlös design av hög kvalitet. Vår kollektion har ett antal olika åkpåssar som passar olika behov, allt från den klassiska Voksi® Urban till våra nyare åkpåsar Voksi® Active och Voksi® Premium Nature.

Vi använder naturmaterial i högsta kvalitet så som dun, fjädrar och ull. Våra åkpåsar är även utrustade med smarta funktioner som napphållare, dragkedja i fotänden och extra förlängningsdel för att växa med barnet.

Med en åkpåse från Voksi® Höst & Vinter Kollektion blir du redo för kallare dagar!

Voksi_Urban_Olive_Green_dadbaby
Voksi_Urban_Olive_Green_baby
Voksi_Urban_Olive_Green_family